logo

3D tuinontwerp

Het maken van een tuinontwerp is belangrijk om erachter te komen wat uw wensen zijn en of deze te realiseren zijn. Met een 3D tuinontwerp komt de nieuwe tuin al een beetje tot zijn leven.  U wilt toch ook direct zien hoe de droomtuin eruit komt te zien?

Waarom een tuinontwerp in 3D?

Een 3D tuinontwerp heeft meerdere voordelen, zoals:

  • Een 3D tuinontwerp is realistisch.
  • De verhoudingen van de tuinmeubelen of andere objecten in de tuin komen duidelijk in beeld.
  • Het tuinontwerp laat niets aan de verbeelding over, het is precies zoals het er uiteindelijk uit komt te zien.

 

Een 3D tuinontwerp is dus vooral veel realistischer dan een 2D tuinontwerp. Je krijgt een heel duidelijk beeld van de toekomstige tuin. Zo kunt u beter bepalen of dit echt is wat u wilt, of dat u het ontwerp toch wilt laten aanpassen en perfectioneren.

Het technisch ontwerp van de tuin

Een 3D tuinontwerp kan online gemaakt worden. Toch raden wij aan om hier een professional voor in te schakelen. Er zijn namelijk veel technische aspecten waarover nagedacht moet worden bij het ontwerpen van een tuin. Een tuinontwerp kan immers mooi uitzien, maar dit ontwerp moet natuurlijk ook uitgevoerd kunnen worden. Wanneer dit niet het geval is, heeft u nog weinig aan het tuinontwerp.

 

Wij helpen u graag bij het 3D tuinontwerp, waarbij wij natuurlijk ook rekening houden met de technische aspecten. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld qua beplanting. Dankzij een 3D tuinontwerp ziet u direct het resultaat van uw wensen. Wanneer het ontwerp dan nog niet naar wens is, kan het nog geperfectioneerd worden. Uiteindelijk staat uw wens centraal.

Een 3D tuinontwerp laten ontwikkelen door Roordink Hoveniers

Wilt u een 3D tuinontwerp ontvangen van Roordink Hoveniers? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen en de huidige tuin te bekijken. Aan de hand van uw huidige tuin en de wensen voor de nieuwe tuin maken wij een tuinontwerp.