logo

Beregening

Ontdek het gemak van
een beregeningsinstallatie

Met een beregeningsinstallatie wordt de tuin volautomatisch of met één druk op de knop voorzien van water. Stop het gesleep met slangen en sproeiers. Bij het ontwerpen van een tuin maken we een beregeningsplan. Als we de tuin gaan aanleggen kunnen de leidingen met hetzelfde gemak worden aangelegd en mooi weggewerkt. Maar ook voor iedere bestaande situatie hebben we een oplossing.

Tuinaanleg

Wanneer het tuinontwerp bekend is, wordt het tuin van het aanleggen van de tuin. Bij Roordink Hoveniers kijken we uit naar de tuinaanleg. Het realiseren van een droomontwerp tot een echte tuin. Het vervullen van uw wensen, daar zijn wij voor. Lees hier meer over de opties voor uw tuin en hoe wij u kunnen helpen.

Verschillende manieren tuinaanleg

Er zijn verschillende opties voor in uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan de volgende soorten tuinaanleg gedacht:

  Aanleggen van een vijver
  Veranda’s
  Bestrating
  Beplanting
  Tuinafscheiding
  Buitenverlichting

Bij Roordink Hoveniers kunt u voor alle bovenstaande diensten terecht. Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw droomtuin.

Wat er komt kijken bij de aanleg van een tuin

De tuinaanleg is niet alleen het leukste onderdeel, er gaat ook de meeste tijd in zitten. Een tuin is een waardevolle investering, daarom willen wij het perfect uitvoeren. Om uw tuin zo lang mogelijk mooi te houden, geven wij een tuinadvies. Zo zorgen we er samen voor dat u van de tuin kunt blijven genieten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het tuinonderhoud aan ons uit te besteden. Dan zorgen wij dat u altijd tegen een verzorgde tuin aankijkt.

De mogelijkheden voor in uw tuin

Er zijn verschillende soorten tuinaanleg mogelijk bij Roordink Hoveniers. De tuin-soorten die wij kunnen aanleggen zijn:

  Moderne tuin
  Onderhoudsvrije tuin
  Onderhoudsvriendelijke tuin
  Klassieke tuin

Samen met u gaan we kijken welk soort tuin het beste bij u past. Zo kunt u er nog jaren van genieten. Wij werken vakkundig en snel, zodat u zo min mogelijk last heeft van de tuinaanleg en zo snel mogelijk kunt genieten van uw tuin.

Tuinaanleg uitbesteden aan Roordink Hoveniers

Wilt u graag de aanleg van uw droomtuin werkelijkheid wordt? Neem dan vandaag nog contact op met Roordink Hoveniers uit Putten. Wij helpen u om uw droomtuin te realiseren. Van tuinontwerp tot tuinaanleg. Van moderne tuin tot klassieke tuin. Roordink Hoveniers helpt u graag.

Wij vertellen graag waarom we zo plezierig met Roordink Hoveniers samenwerken. Ten eerste komen deze mensen ontzettend goed hun afspraken na. Dit is voor ons echt een pluspunt. Daarnaast hebben ze ideeën voor de inrichting van onze tuin waar wij zelf nooit op waren gekomen. Ook prettig is dat ze rekening houden met de kosten.

John, Broederij Torsius

Vragen? Neem contact op!

Roordink Hoveniersbedrijf en Kwekerij
Nijkerkerstraat 40
3882 PH Putten
Nederland

info@roordinkhoveniers.nl
06-30038574