logo

Boom verzorging

Bomen in vorm met de
juiste boomverzorging

Boom verzorging is prachtig. Maar ze groeien hard. En hoge bomen vangen veel wind en leveren veel bladeren. Wij houden de bomen in goede conditie. We snoeien en zagen hem tot de gewenste omvang. Is de boom dood? Dan rooien wij hem deskundig.

Tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin is het gehele jaar van belang. Wij helpen u graag om uw tuin er keurig uit te laten zien, het hele jaar door. Lees hier meer over de voordelen van het uitbesteden van het onderhoud van uw tuin en waarom het onderhouden van uw tuin zo belangrijk is.

Tuinonderhoud uitbesteden

Het onderhouden van de tuin is aardig wat werk en kan u veel tijd kosten. Elk seizoen moet de tuin onderhouden worden, zodat hij er het nieuwe seizoen het beste uitkomt. Heeft u zelf geen zin om regelmatig aan de slag te gaan in de tuin? Dan kunt u er voor kiezen om tuinonderhoud uit te besteden. Dit kan bij Roordink Hoveniers. Onze hoveniers zorgen er graag voor dat uw tuin er perfect bij ligt. Roordink Hoveniers is gespecialiseerd in de volgende soorten tuinonderhoud:

  Boomverzorging
  Gazononderhoud
  Snoeien
  Onderhoud bedrijfstuinen
  Onderhoud particuliere tuinen

Waarom de tuin goed onderhouden moet worden

Waarom is het zo belangrijk dat uw tuin onderhouden wordt? Het houdt uw planten en bomen in leven. Regelmatig tuinonderhoud is belangrijk voor een optimale groei. In de winter moet de beplanting bijvoorbeeld worden voorbereid op vrieskou of wateroverlast. Terwijl in de zomer juist droogte een probleem kan zijn. Of wat dacht u van al die insecten die in uw tuin leven? Die kunnen uw planten aantasten, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Voordelen van tuinonderhoud uitbesteden

Roordink Hoveniers heeft de tijd, ervaring en expertise om uw tuin op de juiste manier te onderhouden. Andere voordelen van het uitbesteden van uw tuinonderhoud zijn:

  Uw tuin ligt er altijd verzorgd bij
  Het kost u geen extra tijd
  Het hoeft niet veel geld te kosten
  U hoeft zelf geen verstand te hebben van tuinonderhoud

Ik wil mijn tuinonderhoud uitbesteden

Wilt u dat uw gras groener is dan dat van de buren? Neem dan vandaag nog contact op met Roordink Hoveniers. Onze hoveniers helpen u graag bij het onderhouden van uw tuin.

Wij vertellen graag waarom we zo plezierig met Roordink Hoveniers samenwerken. Ten eerste komen deze mensen ontzettend goed hun afspraken na. Dit is voor ons echt een pluspunt. Daarnaast hebben ze ideeën voor de inrichting van onze tuin waar wij zelf nooit op waren gekomen. Ook prettig is dat ze rekening houden met de kosten.

John, Broederij Torsius

Vragen? Neem contact op!

Roordink Hoveniersbedrijf en Kwekerij
Nijkerkerstraat 40
3882 PH Putten
Nederland

info@roordinkhoveniers.nl
06-30038574