logo

Tuinadvies

Wij kijken graag mee. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Of juist een tuin waar de kinderen beter in kunnen spelen? Wij denken mee en geven u tuinadvies. Indien gewenst kunnen wij adviezen ook omzetten in acties.

Tuinontwerp

Uw droomtuin begint bij het ontwerpen ervan. Het tuinontwerp. Voorafgaand aan het tuinontwerp komen de hoveniers van Roordink Hoveniers bij u langs. Zo kunnen we de huidige situatie van uw tuin bekijken en uw tuin opmeten. Ook kunnen we u alvast wat advies geven op het gebied van het ontwerpen van de nieuwe of vernieuwde tuin.

De volgende stap is het ontwerpen van de tuin. Lees hieronder meer over het proces van het ontwerpen van de tuin, de verschillende mogelijkheden voor uw tuin en wat u kunt verwachten van Roordink Hoveniers.

Uw eigen tuin ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin gaat het om uw wensen. Hoe ziet uw droomtuin eruit? Dan gaat het tuinontwerp er ook zo uitzien. Onze hoveniers geven u wel graag advies, om de tuin beter aan te laten sluiten bij uw wensen. Bij het ontwerpen van uw tuin kunt u kiezen voor de aanleg van verschillende soorten tuinen, zoals:

    Een moderne tuin
    Een daktuin
    Een onderhoudsvrije tuin
    Een klassieke tuin
    Enzovoort

Tuinontwerp door onze hoveniers

Het tuinontwerp ontvangt u altijd van ons zodra deze klaar is. U krijgt een 3D tekening van uw potentiële nieuwe tuin, waardoor het tuinontwerp al een beetje tot leven komt. Het 3D ontwerp geeft u direct een indruk van het eindresultaat. Bent u akkoord met het ontwerp van de tuin? Dan gaan wij aan de slag met de volgende stap. Dit is de tuinaanleg, het realiseren van uw droomtuin.

Uw eigen tuin laten ontwerpen door Roordink Hoveniers

Laat uw tuin ontwerpen door de specialistische hoveniers bij Roordink Hoveniers. Wij helpen u graag om uw droomtuin te realiseren, waar u nog jaren van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op en start direct met uw tuinontwerp, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Wij vertellen graag waarom we zo plezierig met Roordink Hoveniers samenwerken. Ten eerste komen deze mensen ontzettend goed hun afspraken na. Dit is voor ons echt een pluspunt. Daarnaast hebben ze ideeën voor de inrichting van onze tuin waar wij zelf nooit op waren gekomen. Ook prettig is dat ze rekening houden met de kosten.

John, Broederij Torsius

Vragen? Neem contact op!

Roordink Hoveniersbedrijf en Kwekerij
Nijkerkerstraat 40
3882 PH Putten
Nederland

info@roordinkhoveniers.nl
06-30038574