logo

Hovenier Amersfoort

Hovenier Amersfoort

Een mooie tuin maakt uw huis nog fijner om te wonen. Roordink Hoveniers is uw partner als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen is onze passie. Dagelijks werkt hovenier Amersfoort aan tuinen in de omgeving van Amersfoort.

Zoekt u een hovenier in Amersfoort?

U bent op zoek naar een hovenier in Amersfoort? Dan zit u goed bij Roordink Hoveniers. Gesneden uit groen hout, met een passie voor tuinen. Uw wens staat centraal, maar houdt ons niet tegen om creativiteit te tonen. Roordink Hoveniers is gespecialiseerd in:

Tuinontwerp

Het ontwerpen van uw tuin is de beginfase. Wij komen graag bij u langs, om kennis te maken met u en uw tuin. Samen met u gaan we bepalen hoe de droomtuin eruit komt te zien. Dit ontwerp krijgt u altijd in 3D. Natuurlijk geven wij u graag advies, om uw wensen nog beter uit te laten komen.

Tuinaanleg

Wanneer u geheel tevreden bent met het tuinontwerp, gaan we echt beginnen. Wij leggen uw gehele tuin aan, van bestrating tot beplanting, tot het aanleggen van een vijver. Dit doen wij met veel passie. Het aanleggen van de tuin is ons favoriete gedeelte, hier houden wij van!

Tuinonderhoud

Als uw tuin is aangelegd, is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Een goed onderhouden tuin ziet er veel mooier uit. Wij onderhouden zowel particuliere als bedrijfstuinen. Van snoeien tot het verzorgen van uw bomen. Wij doen het graag.

Contact met Roordink Hoveniers Amersfoort

Kwaliteit en creativiteit zijn bij Roordink belangrijk kernwoorden. Als hovenier nabij Amersfoort houden wij ons dagelijks bezig met het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van de mooiste tuinen. Woont u in Amersfoort en zoekt u een hovenier? Neem vandaag nog contact op met Roordink hoveniers. We bekijken graag wat we voor u kunnen doen.

Wij zijn ook beschikbaar in Barneveld, Putten en Nijkerk.