logo

Hovenier Nijkerk

Hovenier Nijkerk

Een tuin is belangrijk voor de sfeer van uw woning en wat het uitstraalt. Een tuin die er mooi uit ziet, waar u zich fijn in voelt en waar u zelf niet al te veel onderhoud aan heeft. Dat is het doel van onze hoveniers. Zoekt u een hovenier Nijkerk? Neem dan vandaag nog contact op met Roordink Hoveniers.

De juiste hovenier Nijkerk voor uw tuin

Uw wensen staan centraal. Dat is bij Roordink Hoveniers het uitgangspunt. Uiteindelijk is het uw tuin en dus moet u tevreden zijn met het resultaat.

Specialist in tuinontwerp

Het begint allemaal bij het tuinontwerp. In deze fase komen we bij u langs, om te bepalen hoe we uw droomtuin werkelijkheid gaan maken. Wij geven advies, omdat niet alle wensen gemakkelijk uit te voeren zijn.

Niet alle planten kunnen in elke tuin en wij denken verder dan hoe de tuin eruit ziet. Het gaat er ook om dat de planten genoeg ruimte hebben, dat de grond goed is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat u er zo min mogelijk onderhoud aan heeft. Wij combineren uw wensen met onze ervaring en plantenkennis om tot het beste resultaat te komen.

Tuin laten aanleggen in Nijkerk

Nadat u het tuinontwerp heeft goedgekeurd, gaan we echt beginnen. We doen de bestrating, beplanting, het aanleggen van een vijver en overige. Wij leggen uw gehele tuin aan. Onze hoveniers zijn kritisch en leggen uw tuin uiterst perfectionistisch aan. Een tevreden klant, dat is ons doel.

Het onderhoud van uw tuin

Het onderhouden van de tuin hoeft niet veel moeite te kosten. Het hangt er vanaf hoeveel beplanting u in de tuin heeft en hoe groot uw tuin is. Wel is het belangrijk dat het tuinonderhoud goed gebeurd. Daarom doen wij dit graag voor u. Zo weet u zeker dat uw tuin er te allen tijde netjes bijligt.

Roordink Hoveniers legt uw tuin aan in Nijkerk

Heeft u een tuinwens en wilt u deze met ons bespreken of aan ons voorleggen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw tuin.

Wij zijn ook beschikbaar in Barneveld, Putten en Amersfoort